Autor: 021

Novi Sad
09.04.2017.
19:31
Dvodnevnim programom, u sredu i četvrtak, 12. i 13. aprila, Omladinski CK13 proslaviće deseti rođendan.
  • Inkvizitor

    13.04.2017 17:24
    Mozete da serete po klubu koliko hocete, ako znate bolje ajde da vidimo vasa dostignuca i klubove? 10 godina nije mala stvar a za tih 10 godina su kao klub imali veoma bogate i razlicite aktivnosti, cime se neki klubovi koji duplo duze postoje ne mogu pohvaliti ni u snu. Najbolji sound u gradu imaju za live svirke, svake nedelje bogat program, koncerti zanrovski potpuno drugacijih bendova, nema sujete, nema deljenja na ovo i ono. Razlicite zanimljive stvari klub organizuje, kurseve stranih jezika, tribine, knjizevne veceri, projekcije filmova, koncerte, promocije raznih vidova umetnosti - za svakog po nesto, ne znam samo gde ste se za veganstvo uhvatili to pre idite do Crne Ovce pa tamo nastavite diskusiju. Evo ja vegan nisam, kao i puno posetioca CK13 pa nikada nije bio nikakav problem, niti me je iko tamo nagovarao da jedem travu i articoke. Normalni ljudi. Jedan su od retkih novosadskih klubova koji nije zatrova politikom, lobijima i ostalim tupadzijskim gubljenjem vremena. Klub koji radi - i to punom paru - i to 10 godina! Sto je u mojoj knjizi za svaki respect! Nemojte kenjati po ljudima koji rade, bolje usmerite to negodovanje na ljude koji ne rade a seru. UZdravlje!
  • 8790995

    11.04.2017 09:07
    U poslednje vreme ova ekipa drema u svojoj apolitičnosti uz jedne te iste bendove i veganske večere. Fino su se uhlebili nema šta
  • Shimmy

    10.04.2017 14:47
    CK13
    Da se razumemo, CK13, poznatija medju omladinom kao "Crna Kuca", je jako vazna organizacija/prostor/objekat za kulturu grada. Spremni su bili da ugoste razne projekte za koje niko nije mario, od linux korisnika NS-a, do raznih radionica vezanih za toleranciju, sitne zanate, itd...

    Takodje je vazno napomenuti da je ovo mesto svojevremeno bilo jedno od najjacih uporista ANTIFASIZMA u NS-u! I hvala im na tome! Znate da radite nesto dobro kada vam objekat bez povoda napadaju i skrnave neonacisti!

    Aktivni problem ovog mesta je sto "na kvarno" forsira veganstvo. Uporedio bi to sa sa nacinom kako je google pokusao da progura "Google+" uz pomoc popularnosti servisa youtube.

    Dakle tema dana bude biciklizam, ali pre toga veganska vecera, 10 godisnjica organizacije, a pre toga veganska vecera. Itd.

    Vecinska omladina i masa koja je dolazila u CK13 nikad to nije radila zbog veganstva, i sada primetno odsustvuje zbog toga sto se to pocelo izuzetno forsirati. Licno nikada nisam bio stalni gost, ali se sve redje odlucujem da tamo odem.
  • Komsija

    10.04.2017 13:30
    Pretrgli se od programa...
  • Banditica

    10.04.2017 11:51
    Jako vam je bedan program za deseti rodjendan. Sramota šta je napravila ekipa koja je trenutno u kući!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna